Köszöntjük a STRABAG GÉPKEZELŐ KLUB honlapján!

A STRABAG cégcsoport építés-kivitelező cégei tevékenységük során igen sok építőipari gépet használnak, ezeken folyamatosan foglalkoztatnak építőgép kezelőket.
A kivitelezés a feladatok függvényében az ország különböző területein változó kihasználtsággal zajlik, mely időszakosan többlet igényeket támaszt mind a gépparkkal, mind a gépkezelőkkel szemben. Ennek könnyebb kielégítése érdekében életre hívtuk a

melyhez Ön is csatlakozhat.
A Klub célja, hogy gépkezelő és foglalkoztató igény szerint gyorsabban egymásra találjanak, ezzel kölcsönös előnyöket élvezzenek.
A Klub-tagság önkéntes, bárki jelentkezhet, aki érvényes gépkezelői jogosítvánnyal rendelkezik. A jelentkezéskor néhány, az elérhetőséget biztosító személyes adat, valamint a jogosítványra, és tapasztalatra vonatkozó információ megadása után a jelentkező arra számíthat, hogy a jövőben – igény esetén – hosszabb-rövidebb időre, vagy akár tartósan is foglalkoztatást nyerhet cégcsoportunknál. Mindamellett a klubtagság önmagában nem kötelezi a STRABAG cégeit alkalmazásra, de a tagokat sem, hogy egy adott ajánlatot elfogadjanak.

Amennyiben Ön rendelkezik gépkezelői jogosítvánnyal, és szívesen csatlakozna, jelentkezzen az alábbi adatok megadásával!  (A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező!)

STRABAG GÉPKEZELŐ KLUB

A csillaggal (*) megjelölt mezők kitöltése kötelező.


A STRABAG GÉPKEZELŐ KLUB Adatkezelési Szabályzat-át elolvastam, kifejezett és önkéntes hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a STRABAG Gépkezelő-klub adatkezelője az itt megadott adataimat az általam megismert és hatályos adatkezelési szabályzatának megfelelően kezelje, illetve azokat a STRABAG konszern magyarországi tagvállalatai számára továbbítsa.

captcha image
Információ / kapcsolattartó:

Nagy Zsuzsa
1097 Budapest
Gubacsi út 8/b
Tel:+ 36 1 4566 102

Klubtagságát e-mailen : gepkezeloklub@strabag.com bármikor visszavonhatja.